- Bewaar

- Bewaar
Cheesecake met frambozen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de boter en verkruimel de koekjes. Pers de citroenen.
-
Meng de koekjes onder de boter.
-
Bedek de bodem van een springvorm (Ø 16 cm) met bakpapier en vul met de crumble. Duw goed aan met de bolle kant van een eetlepel. Zet even in de diepvriezer tot de koekjeslaag hard geworden is.
-
Maak intussen de vulling: laat de gelatine 5 min. weken in koud water. Knijp uit. Warm het citroensap op in een steelpannetje en los er de gelatine in op.
-
Doe in een grote kom en meng er de yoghurt en eventueel de suiker door.
-
Haal de bakvorm uit de diepvries.
-
Lepel de vulling op de koekjesbodem en strijk glad met een spatel.
-
Laat 2 uur opstijven in de koelkast. Werk af met de frambozen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de boter en verkruimel de koekjes. Pers de citroenen.
-
Meng de koekjes onder de boter.
-
Bedek de bodem van een springvorm (Ø 16 cm) met bakpapier en vul met de crumble. Duw goed aan met de bolle kant van een eetlepel. Zet even in de diepvriezer tot de koekjeslaag hard geworden is.
-
Maak intussen de vulling: laat de gelatine 5 min. weken in koud water. Knijp uit. Warm het citroensap op in een steelpannetje en los er de gelatine in op.
-
Doe in een grote kom en meng er de yoghurt en eventueel de suiker door.
-
Haal de bakvorm uit de diepvries.
-
Lepel de vulling op de koekjesbodem en strijk glad met een spatel.
-
Laat 2 uur opstijven in de koelkast. Werk af met de frambozen.