- Bewaar

- Bewaar
Pasta met groene pesto en gerookte makreel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (zie verpakking voor de kooktijd). Voeg voor de laatste vijf minuten de diepgevroren doperwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de snoeptomaatjes in 2 en de lente-uitjes in ringetjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Trek het vel van de makreelfilets en scheur in stukken.
-
Meng de pesto en de gesneden groenten onder de pasta met doperwten. Kruid met peper. Verdeel de pasta over de borden en leg er de stukken makreelfilet op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (zie verpakking voor de kooktijd). Voeg voor de laatste vijf minuten de diepgevroren doperwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de snoeptomaatjes in 2 en de lente-uitjes in ringetjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Trek het vel van de makreelfilets en scheur in stukken.
-
Meng de pesto en de gesneden groenten onder de pasta met doperwten. Kruid met peper. Verdeel de pasta over de borden en leg er de stukken makreelfilet op.