Pasta met groene pesto en gerookte makreel
Pasta met groene pesto en gerookte makreel

Pasta met groene pesto en gerookte makreel

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2812 kj
Energie 672 kcal
Vet 23.1 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraat 84 g
Suiker 8 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 28 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (zie verpakking voor de kooktijd). Voeg voor de laatste vijf minuten de diepgevroren doperwten toe. Giet af en spoel onder koud water.

  2. Snij intussen de snoeptomaatjes in 2 en de lente-uitjes in ringetjes.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.

  4. Trek het vel van de makreelfilets en scheur in stukken.

  5. Meng de pesto en de gesneden groenten onder de pasta met doperwten. Kruid met peper. Verdeel de pasta over de borden en leg er de stukken makreelfilet op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (zie verpakking voor de kooktijd). Voeg voor de laatste vijf minuten de diepgevroren doperwten toe. Giet af en spoel onder koud water.

  2. Snij intussen de snoeptomaatjes in 2 en de lente-uitjes in ringetjes.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.

  4. Trek het vel van de makreelfilets en scheur in stukken.

  5. Meng de pesto en de gesneden groenten onder de pasta met doperwten. Kruid met peper. Verdeel de pasta over de borden en leg er de stukken makreelfilet op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2812 kj
Energie 672 kcal
Vet 23.1 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraat 84 g
Suiker 8 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 28 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g

Bekijk het recept digitaal