- Bewaar

- Bewaar
Venkel-koolrabisalade met pecorino
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern (hou wat groen opzij voor de afwerking). Snij samen met de koolrabi in dunne plakjes (een mandoline is hiervoor ideaal).
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Meng het limoensap met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
-
Roer onder de koolrabi en de venkel en laat 20 min. trekken.
-
Snipper intussen het venkelgroen en het bieslook fijn. Maak met een dunschiller krullen van de pecorino. Werk hiermee de salade af.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern (hou wat groen opzij voor de afwerking). Snij samen met de koolrabi in dunne plakjes (een mandoline is hiervoor ideaal).
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Meng het limoensap met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
-
Roer onder de koolrabi en de venkel en laat 20 min. trekken.
-
Snipper intussen het venkelgroen en het bieslook fijn. Maak met een dunschiller krullen van de pecorino. Werk hiermee de salade af.