- Bewaar

- Bewaar
Tropische beignets
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
1 Taakje voor je hulpkok: verwijder de schil van de ananas en snij in schijfjes met een ananassnijder of een groot mes. Snij elk schijfje nog eens in 2 en verwijder het binnenste stukje.
-
2 Leg de schijfjes op een propere keukenhanddoek, zodat ze wat kunnen uitlekken.
-
3 Doe de bloem, het ei en de melk in een kom en meng met een klopper.
-
4 Doe de panko en het kokospoeder in een diepe kom en meng goed.
-
5 Haal elke halve ananasschijf door het beslag en daarna door de panko met kokospoeder. Leg ze op een grote bakplaat.
-
6 Taakje voor de hulpkok: verhit de arachideolie in een grote pan met antiaanbaklaag, leg er enkele ananasschijven in en laat 2 à 3 min. bakken aan elke kant. Haal uit de pan en laat uitlekken op een bord met keukenpapier. Herhaal tot alle schijven op zijn.
-
7 Pluk de muntblaadjes en snipper ze fijn. Werk de gebakken ananas af met wat bloemsuiker en muntblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
1 Taakje voor je hulpkok: verwijder de schil van de ananas en snij in schijfjes met een ananassnijder of een groot mes. Snij elk schijfje nog eens in 2 en verwijder het binnenste stukje.
-
2 Leg de schijfjes op een propere keukenhanddoek, zodat ze wat kunnen uitlekken.
-
3 Doe de bloem, het ei en de melk in een kom en meng met een klopper.
-
4 Doe de panko en het kokospoeder in een diepe kom en meng goed.
-
5 Haal elke halve ananasschijf door het beslag en daarna door de panko met kokospoeder. Leg ze op een grote bakplaat.
-
6 Taakje voor de hulpkok: verhit de arachideolie in een grote pan met antiaanbaklaag, leg er enkele ananasschijven in en laat 2 à 3 min. bakken aan elke kant. Haal uit de pan en laat uitlekken op een bord met keukenpapier. Herhaal tot alle schijven op zijn.
-
7 Pluk de muntblaadjes en snipper ze fijn. Werk de gebakken ananas af met wat bloemsuiker en muntblaadjes.