- Bewaar

- Bewaar
Hamburger met rode biet, augurken en daikonkiemen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij 2 rode bieten in dunne plakjes en de andere 2 in kleine blokjes.
-
Snij de augurken in kleine blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn en meng samen met de zure room onder de blokjes augurk.
-
Snij de lente-uitjes grof.
-
Snij de kerstomaten in partjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de hamburgerbroodjes in een broodrooster of een voorverwarmde oven, op 180 °C.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie en bak de lams-varkensburgers 5 à 6 min. aan elke kant goudbruin en gaar.
-
Roer 3 eetl. olijfolie onder de balsamicoazijn en kruid met zwarte peper en zout. Meng de dressing onder de slamix en voeg de lente-uitjes, de blokjes rode biet en de partjes kerstomaat toe. Meng alles goed onder elkaar.
-
Snij de hamburgerbroodjes open en leg op de onderste helft enkele plakjes rode biet, 1 burger, een lepeltje augurken met zure room en wat daikonkiemen. Dek af met de bovenste helft. Serveer met de slamix met rode biet.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij 2 rode bieten in dunne plakjes en de andere 2 in kleine blokjes.
-
Snij de augurken in kleine blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn en meng samen met de zure room onder de blokjes augurk.
-
Snij de lente-uitjes grof.
-
Snij de kerstomaten in partjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de hamburgerbroodjes in een broodrooster of een voorverwarmde oven, op 180 °C.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie en bak de lams-varkensburgers 5 à 6 min. aan elke kant goudbruin en gaar.
-
Roer 3 eetl. olijfolie onder de balsamicoazijn en kruid met zwarte peper en zout. Meng de dressing onder de slamix en voeg de lente-uitjes, de blokjes rode biet en de partjes kerstomaat toe. Meng alles goed onder elkaar.
-
Snij de hamburgerbroodjes open en leg op de onderste helft enkele plakjes rode biet, 1 burger, een lepeltje augurken met zure room en wat daikonkiemen. Dek af met de bovenste helft. Serveer met de slamix met rode biet.