Tzatziki met walnoten
Tzatziki met walnoten

Tzatziki met walnoten

20 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1243 kj
Energie 297 kcal
Vet 25.9 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraat 6 g
Suiker 5.1 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 8.7 g
Zout 0.6 g
natrium 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding
  2. Rasp de ongeschilde komkommer grof. Pers de teentjes knoflook.

  3. Meng de yoghurt en het knoflook met de geraspte komkommer.

  4. Snipper de dille fijn en hak de noten grof. Voeg toe aan de yoghurtmengeling en kruid met peper en zout.

  5. Tip
  6. Voeg water en een beetje olijfolie toe en je krijgt een verfrissende koude soep.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding
  2. Rasp de ongeschilde komkommer grof. Pers de teentjes knoflook.

  3. Meng de yoghurt en het knoflook met de geraspte komkommer.

  4. Snipper de dille fijn en hak de noten grof. Voeg toe aan de yoghurtmengeling en kruid met peper en zout.

  5. Tip
  6. Voeg water en een beetje olijfolie toe en je krijgt een verfrissende koude soep.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1243 kj
Energie 297 kcal
Vet 25.9 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraat 6 g
Suiker 5.1 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 8.7 g
Zout 0.6 g
natrium 0.2 g

Bekijk het recept digitaal