Tzatziki met walnoten
- Bewaar

- Bewaar
Tzatziki met walnoten
20 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
1243 kj
Energie
297 kcal
Vet
25.9 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraat
6 g
Suiker
5.1 g
Vezel
2.3 g
Eiwit
8.7 g
Zout
0.6 g
natrium
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding
-
Rasp de ongeschilde komkommer grof. Pers de teentjes knoflook.
-
Meng de yoghurt en het knoflook met de geraspte komkommer.
-
Snipper de dille fijn en hak de noten grof. Voeg toe aan de yoghurtmengeling en kruid met peper en zout.
-
Tip
-
Voeg water en een beetje olijfolie toe en je krijgt een verfrissende koude soep.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding
-
Rasp de ongeschilde komkommer grof. Pers de teentjes knoflook.
-
Meng de yoghurt en het knoflook met de geraspte komkommer.
-
Snipper de dille fijn en hak de noten grof. Voeg toe aan de yoghurtmengeling en kruid met peper en zout.
-
Tip
-
Voeg water en een beetje olijfolie toe en je krijgt een verfrissende koude soep.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
1243 kj
Energie
297 kcal
Vet
25.9 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraat
6 g
Suiker
5.1 g
Vezel
2.3 g
Eiwit
8.7 g
Zout
0.6 g
natrium
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?