- Bewaar

- Bewaar
Kaastaart met witte chocolade, rode vruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de chocolade in stukjes.
-
Bereiding:
-
Laat de blauwe bessen weken in graanjenever.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Leg het deeg in een ingevette bakvorm. Maak de taartvulling: meng de plattekaas, zure room, eieren, kristalsuiker en 50 g bloem met de klopper. Stort de vulling op de taartbodem, verdeel er de blauwe bessen over.
-
Doe de chocolade, kokos, boter en rietsuiker in een kom. Voeg 75 g bloem toe en kneed tot crumble. Doe deze op de taartvulling, zet 45 min. in de oven.
-
Laat de taart afkoelen en bestrooi met aardbeien.
Zelf taartdeeg maken? Meng 250 g bloem, 125 g boter, 100 g suiker en 1 ei met de keukenrobot, laat even rusten en rol uit.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de chocolade in stukjes.
-
Bereiding:
-
Laat de blauwe bessen weken in graanjenever.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Leg het deeg in een ingevette bakvorm. Maak de taartvulling: meng de plattekaas, zure room, eieren, kristalsuiker en 50 g bloem met de klopper. Stort de vulling op de taartbodem, verdeel er de blauwe bessen over.
-
Doe de chocolade, kokos, boter en rietsuiker in een kom. Voeg 75 g bloem toe en kneed tot crumble. Doe deze op de taartvulling, zet 45 min. in de oven.
-
Laat de taart afkoelen en bestrooi met aardbeien.
Zelf taartdeeg maken? Meng 250 g bloem, 125 g boter, 100 g suiker en 1 ei met de keukenrobot, laat even rusten en rol uit.