Zomers rucolaslaatje met watermeloen en mozzarella
Zomers rucolaslaatje met watermeloen en mozzarella

Zomers rucolaslaatje met watermeloen en mozzarella

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 669 kcal
Vet 34 g
Koolhydraat 62.4 g
Eiwit 26.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij het vruchtvlees van de watermeloen in grove stukken.

  3. Scheur de mozzarella in stukken.

  4. Hak de rucola grof.

  5. Snij de rode ui in flinterdunne sliertjes.

  6. Trek de blaadjes van de takjes munt en hak grof.

  7. Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak fijn.

  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Bereiding:
  10. Bak de focaccia's in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  11. Leg intussen de rucola op een grote schotel of verdeel over 4 borden. Verdeel er de olijven, de sliertjes rode ui, de munt en het fijngesnipperde pepertje over.

  12. Verdeel er de mozzarella en de meloen over en bedruppel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.

  13. Haal de focaccia's uit de oven en snij in sneetjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij het vruchtvlees van de watermeloen in grove stukken.

  3. Scheur de mozzarella in stukken.

  4. Hak de rucola grof.

  5. Snij de rode ui in flinterdunne sliertjes.

  6. Trek de blaadjes van de takjes munt en hak grof.

  7. Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak fijn.

  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Bereiding:
  10. Bak de focaccia's in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  11. Leg intussen de rucola op een grote schotel of verdeel over 4 borden. Verdeel er de olijven, de sliertjes rode ui, de munt en het fijngesnipperde pepertje over.

  12. Verdeel er de mozzarella en de meloen over en bedruppel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.

  13. Haal de focaccia's uit de oven en snij in sneetjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 669 kcal
Vet 34 g
Koolhydraat 62.4 g
Eiwit 26.6 g

Bekijk het recept digitaal