- Bewaar

- Bewaar
Zomers rucolaslaatje met watermeloen en mozzarella
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vruchtvlees van de watermeloen in grove stukken.
-
Scheur de mozzarella in stukken.
-
Hak de rucola grof.
-
Snij de rode ui in flinterdunne sliertjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes munt en hak grof.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de focaccia's in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Leg intussen de rucola op een grote schotel of verdeel over 4 borden. Verdeel er de olijven, de sliertjes rode ui, de munt en het fijngesnipperde pepertje over.
-
Verdeel er de mozzarella en de meloen over en bedruppel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de focaccia's uit de oven en snij in sneetjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vruchtvlees van de watermeloen in grove stukken.
-
Scheur de mozzarella in stukken.
-
Hak de rucola grof.
-
Snij de rode ui in flinterdunne sliertjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes munt en hak grof.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de focaccia's in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Leg intussen de rucola op een grote schotel of verdeel over 4 borden. Verdeel er de olijven, de sliertjes rode ui, de munt en het fijngesnipperde pepertje over.
-
Verdeel er de mozzarella en de meloen over en bedruppel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de focaccia's uit de oven en snij in sneetjes.