- Bewaar

- Bewaar
Mexicaanse wrap met kip en avocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kipfilets in reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de ijsbergsla fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in dunne staafjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes munt en snipper grof.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Pers de limoen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes enkele min. beetgaar. Meng onder de ijsbergsla, de komkommer, de muntblaadjes en de maïs. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenreepjes 3 à 4 min. goudbruin en gaar. Kruid met de guacamolekruiden, zwarte peper en zout.
-
Snij ondertussen het vruchtvlees van de avocado in partjes.
-
Verwarm de wraps 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Leg op het midden van elke wrap een beetje paprikasalade, partjes avocado en kippenreepjes. Besprenkel met enkele druppels limoensap.
-
Rol de wrap strak op. Snij in 2 en steek vast met een prikkertje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kipfilets in reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de ijsbergsla fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in dunne staafjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes munt en snipper grof.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Pers de limoen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes enkele min. beetgaar. Meng onder de ijsbergsla, de komkommer, de muntblaadjes en de maïs. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenreepjes 3 à 4 min. goudbruin en gaar. Kruid met de guacamolekruiden, zwarte peper en zout.
-
Snij ondertussen het vruchtvlees van de avocado in partjes.
-
Verwarm de wraps 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Leg op het midden van elke wrap een beetje paprikasalade, partjes avocado en kippenreepjes. Besprenkel met enkele druppels limoensap.
-
Rol de wrap strak op. Snij in 2 en steek vast met een prikkertje.