- Bewaar

- Bewaar
Fruitige havermout met hazelnoten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de bananen in schijfjes.
-
Hak de hazelnoten grof en meng met de zadenmix.
-
Bereiding:
-
Breng de havermout en de melk aan de kook in een kookpot.
-
Laat enkele minuten afgedekt garen op een zacht vuur tot een smeuïg geheel.
-
Voeg enkele minuten voor het einde van de gaartijd de açaibessen toe. Meng goed en laat verder opwarmen.
-
Voeg de kokosbloesemsuiker en de kaneel toe.
-
Verdeel over 4 kommetjes. Verdeel er de bananenschijfjes over en bestrooi met de zaden- en notenmix.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de bananen in schijfjes.
-
Hak de hazelnoten grof en meng met de zadenmix.
-
Bereiding:
-
Breng de havermout en de melk aan de kook in een kookpot.
-
Laat enkele minuten afgedekt garen op een zacht vuur tot een smeuïg geheel.
-
Voeg enkele minuten voor het einde van de gaartijd de açaibessen toe. Meng goed en laat verder opwarmen.
-
Voeg de kokosbloesemsuiker en de kaneel toe.
-
Verdeel over 4 kommetjes. Verdeel er de bananenschijfjes over en bestrooi met de zaden- en notenmix.