- Bewaar

- Bewaar
Brownies met rood fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het diepvriesfruit volledig ontdooien en uitlekken in een zeef.
-
Breek de chocolade in grove stukken.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het snuifje zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de chocolade, samen met de boter au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Laat lichtjes afkoelen en roer er de melk en de suiker onder.
-
Voeg de eieren toe, zeef er de bloem over en schep er het rood fruit onder.
-
Giet het deeg in een rechthoekige ovenschaal met bakpapier. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Afwerking:
-
Serveer eventueel met vers rood fruit en een bolletje vanille-ijs.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het diepvriesfruit volledig ontdooien en uitlekken in een zeef.
-
Breek de chocolade in grove stukken.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het snuifje zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de chocolade, samen met de boter au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Laat lichtjes afkoelen en roer er de melk en de suiker onder.
-
Voeg de eieren toe, zeef er de bloem over en schep er het rood fruit onder.
-
Giet het deeg in een rechthoekige ovenschaal met bakpapier. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Afwerking:
-
Serveer eventueel met vers rood fruit en een bolletje vanille-ijs.