Wrap met tomaat, rode pepers en cheddar
Wrap met tomaat, rode pepers en cheddar

Wrap met tomaat, rode pepers en cheddar

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 332 kcal
Vet 13.6 g
Verzadigd vet 6.4 g
Koolhydraat 37.4 g
Suiker 6.6 g
Vezel 3.9 g
Eiwit 12.3 g
Zout 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit de pepertjes (of hou ze erin als je graag pikant eet). Snipper fijn.

  3. Ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.

  4. Hak de lente-uitjes en de korianderblaadjes grof.

  5. Rasp de cheddar.

  6. Bereiding:
  7. Meng de tomaten onder de pepertjes, de lente-uitjes en de korianderblaadjes. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi met de geraspte cheddar. Rol strak op.

  9. Leg de wraps naast elkaar op een groot vel aluminiumfolie en vouw dicht. Leg ± 10 min. op het midden van een hete barbecue tot de kaas gesmolten is.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit de pepertjes (of hou ze erin als je graag pikant eet). Snipper fijn.

  3. Ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.

  4. Hak de lente-uitjes en de korianderblaadjes grof.

  5. Rasp de cheddar.

  6. Bereiding:
  7. Meng de tomaten onder de pepertjes, de lente-uitjes en de korianderblaadjes. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi met de geraspte cheddar. Rol strak op.

  9. Leg de wraps naast elkaar op een groot vel aluminiumfolie en vouw dicht. Leg ± 10 min. op het midden van een hete barbecue tot de kaas gesmolten is.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 332 kcal
Vet 13.6 g
Verzadigd vet 6.4 g
Koolhydraat 37.4 g
Suiker 6.6 g
Vezel 3.9 g
Eiwit 12.3 g
Zout 1 g

Bekijk het recept digitaal