- Bewaar

- Bewaar
Wrap met tomaat, rode pepers en cheddar
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes uit de pepertjes (of hou ze erin als je graag pikant eet). Snipper fijn.
-
Ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.
-
Hak de lente-uitjes en de korianderblaadjes grof.
-
Rasp de cheddar.
-
Bereiding:
-
Meng de tomaten onder de pepertjes, de lente-uitjes en de korianderblaadjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi met de geraspte cheddar. Rol strak op.
-
Leg de wraps naast elkaar op een groot vel aluminiumfolie en vouw dicht. Leg ± 10 min. op het midden van een hete barbecue tot de kaas gesmolten is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes uit de pepertjes (of hou ze erin als je graag pikant eet). Snipper fijn.
-
Ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.
-
Hak de lente-uitjes en de korianderblaadjes grof.
-
Rasp de cheddar.
-
Bereiding:
-
Meng de tomaten onder de pepertjes, de lente-uitjes en de korianderblaadjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi met de geraspte cheddar. Rol strak op.
-
Leg de wraps naast elkaar op een groot vel aluminiumfolie en vouw dicht. Leg ± 10 min. op het midden van een hete barbecue tot de kaas gesmolten is.