- Bewaar

- Bewaar
Plattekaastaart met rood fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het fruit ontdooien (en vang eventueel het sap op).
-
Mix de boterkoekjes met de vetstof tot een plakkerig mengsel.
-
Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers uit.
-
Meng de verse kaas met de suiker, het limoensap, de zeste en de bloem.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Verdeel het koekjesmengsel over een taartvorm en druk goed aan.
-
Scheid de eidooiers van de eiwitten en klop het eiwit goed op.
-
Meng de eidooiers met het kaasmengsel en schep er het opgeklopte eiwit onder en daarna het fruit.
-
Verdeel over de koekjesbodem en zet de taart ± 1 u. in de voorverwarmde oven.
Maak van het sap van het ontdooide fruit een lekkere coulis die je bijvoorbeeld in een smoothie kan gebruiken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het fruit ontdooien (en vang eventueel het sap op).
-
Mix de boterkoekjes met de vetstof tot een plakkerig mengsel.
-
Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers uit.
-
Meng de verse kaas met de suiker, het limoensap, de zeste en de bloem.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Verdeel het koekjesmengsel over een taartvorm en druk goed aan.
-
Scheid de eidooiers van de eiwitten en klop het eiwit goed op.
-
Meng de eidooiers met het kaasmengsel en schep er het opgeklopte eiwit onder en daarna het fruit.
-
Verdeel over de koekjesbodem en zet de taart ± 1 u. in de voorverwarmde oven.
Maak van het sap van het ontdooide fruit een lekkere coulis die je bijvoorbeeld in een smoothie kan gebruiken.