Vegan brownies
Vegan brownies

Vegan brownies

Tussendoortje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 148 kcal
Vet 7.1 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraat 17.7 g
Suiker 15.9 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 2.1 g
Zout 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als je ze in een zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt). Doe samen met de andere ingrediënten in een mengkom en mix tot een pasta.

  3. Smeer de pasta op een vel bakpapier uit in een laag van 1 cm dik en laat minstens 2 u. opstijven in de diepvries.

  4. Snij de brownie in blokjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als je ze in een zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt). Doe samen met de andere ingrediënten in een mengkom en mix tot een pasta.

  3. Smeer de pasta op een vel bakpapier uit in een laag van 1 cm dik en laat minstens 2 u. opstijven in de diepvries.

  4. Snij de brownie in blokjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 148 kcal
Vet 7.1 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraat 17.7 g
Suiker 15.9 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 2.1 g
Zout 0 g

Bekijk het recept digitaal