Vegan brownies
- Bewaar

- Bewaar
Vegan brownies
Tussendoortje
16 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
148 kcal
Vet
7.1 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraat
17.7 g
Suiker
15.9 g
Vezel
2.3 g
Eiwit
2.1 g
Zout
0 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als je ze in een zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt). Doe samen met de andere ingrediënten in een mengkom en mix tot een pasta.
-
Smeer de pasta op een vel bakpapier uit in een laag van 1 cm dik en laat minstens 2 u. opstijven in de diepvries.
-
Snij de brownie in blokjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als je ze in een zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt). Doe samen met de andere ingrediënten in een mengkom en mix tot een pasta.
-
Smeer de pasta op een vel bakpapier uit in een laag van 1 cm dik en laat minstens 2 u. opstijven in de diepvries.
-
Snij de brownie in blokjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
148 kcal
Vet
7.1 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraat
17.7 g
Suiker
15.9 g
Vezel
2.3 g
Eiwit
2.1 g
Zout
0 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?