- Bewaar

- Bewaar
Chili con carne
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Hak de korianderblaadjes grof.
-
Spoel de chilibonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot en stoof de uien en de komijn glazig. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Voeg het gehakt toe, maak los met een vork en roerbak goed.
-
Voeg de paprika, de gepelde tomaten en de chilisaus toe. Laat minstens 30 min. afgedekt sudderen.
-
Voeg de bonen toe en stoof 10 min.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in partjes.
-
Afwerking:
-
Schep de chili con carne in diepe kommetjes, serveer er de partjes avocado bij samen met een lepel zure room en werk af met de korianderblaadjes.
Ook lekker met rijst of stokbrood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Hak de korianderblaadjes grof.
-
Spoel de chilibonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot en stoof de uien en de komijn glazig. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Voeg het gehakt toe, maak los met een vork en roerbak goed.
-
Voeg de paprika, de gepelde tomaten en de chilisaus toe. Laat minstens 30 min. afgedekt sudderen.
-
Voeg de bonen toe en stoof 10 min.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in partjes.
-
Afwerking:
-
Schep de chili con carne in diepe kommetjes, serveer er de partjes avocado bij samen met een lepel zure room en werk af met de korianderblaadjes.
Ook lekker met rijst of stokbrood.