Broodje gerookte zalm met komkommer-radijsslaatje
Broodje gerookte zalm met komkommer-radijsslaatje

Broodje gerookte zalm met komkommer-radijsslaatje

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 16.7 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 36.3 g
Suiker 6.4 g
Vezel 3.7 g
Eiwit 15.7 g
Zout 2.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de dille grof.

  3. Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller in dunne linten.

  4. Snij de radijzen in dunne plakjes en meng met de komkommerlinten.

  5. Meng de mosterd, de honing en de olijfolie tot een glad sausje en kruid met zwarte peper.

  6. Bereiding:
  7. Snij de sneden brood in 2. Besmeer elk halve snede met de mierikswortelcrème.

  8. Verdeel er de komkommerlinten met radijzen, de rucola en de sneetjes gerookte zalm over.

  9. Werk af met een lepeltje mosterd-honingvinaigrette en de grofgehakte dille.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de dille grof.

  3. Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller in dunne linten.

  4. Snij de radijzen in dunne plakjes en meng met de komkommerlinten.

  5. Meng de mosterd, de honing en de olijfolie tot een glad sausje en kruid met zwarte peper.

  6. Bereiding:
  7. Snij de sneden brood in 2. Besmeer elk halve snede met de mierikswortelcrème.

  8. Verdeel er de komkommerlinten met radijzen, de rucola en de sneetjes gerookte zalm over.

  9. Werk af met een lepeltje mosterd-honingvinaigrette en de grofgehakte dille.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 16.7 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 36.3 g
Suiker 6.4 g
Vezel 3.7 g
Eiwit 15.7 g
Zout 2.2 g

Bekijk het recept digitaal