- Bewaar

- Bewaar
Broodje gerookte zalm met komkommer-radijsslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de dille grof.
-
Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller in dunne linten.
-
Snij de radijzen in dunne plakjes en meng met de komkommerlinten.
-
Meng de mosterd, de honing en de olijfolie tot een glad sausje en kruid met zwarte peper.
-
Bereiding:
-
Snij de sneden brood in 2. Besmeer elk halve snede met de mierikswortelcrème.
-
Verdeel er de komkommerlinten met radijzen, de rucola en de sneetjes gerookte zalm over.
-
Werk af met een lepeltje mosterd-honingvinaigrette en de grofgehakte dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de dille grof.
-
Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller in dunne linten.
-
Snij de radijzen in dunne plakjes en meng met de komkommerlinten.
-
Meng de mosterd, de honing en de olijfolie tot een glad sausje en kruid met zwarte peper.
-
Bereiding:
-
Snij de sneden brood in 2. Besmeer elk halve snede met de mierikswortelcrème.
-
Verdeel er de komkommerlinten met radijzen, de rucola en de sneetjes gerookte zalm over.
-
Werk af met een lepeltje mosterd-honingvinaigrette en de grofgehakte dille.