- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met spekjes en champignon-preisaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Snij de champignons in partjes.
-
Verkruimel de blauwgeaderde kaas.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Rits de blaadjes van het takje rozemarijn en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de spekblokjes 5 min. goudbruin.
-
Voeg de rozemarijn, de preireepjes en de fijngesnipperde sjalotten toe en stoof 5 min.
-
Voeg de champignons toe en roerbak even. Doe er de tomatenpuree en de witte wijn bij en laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pasta meteen onder de champignonsaus en kruid met zwarte peper en zout. Verdeel er de stukjes kaas over en werk af met de peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Snij de champignons in partjes.
-
Verkruimel de blauwgeaderde kaas.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Rits de blaadjes van het takje rozemarijn en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de spekblokjes 5 min. goudbruin.
-
Voeg de rozemarijn, de preireepjes en de fijngesnipperde sjalotten toe en stoof 5 min.
-
Voeg de champignons toe en roerbak even. Doe er de tomatenpuree en de witte wijn bij en laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pasta meteen onder de champignonsaus en kruid met zwarte peper en zout. Verdeel er de stukjes kaas over en werk af met de peterselie.