- Bewaar

- Bewaar
Appelcake met verse yoghurt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
voorbereiding
-
Snij de ongeschilde appelen in partjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de bloem met het bakpoeder, het amandelmeel en een snuifje zout.
-
Klop de eieren luchtig met de suiker. Voeg de olie en de yoghurt toe en spatel onder het bloemmengsel.
-
Giet het beslag in een bebloemde taartvorm. Beleg met partjes appel.
-
Bak de cake 45 min. in de voorverwarmde oven. Laat een beetje afkoelen en haal uit de vorm.
-
Bestrijk met de abrikozenconfituur, bestrooi met de bloemsuiker en snij in punten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
voorbereiding
-
Snij de ongeschilde appelen in partjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de bloem met het bakpoeder, het amandelmeel en een snuifje zout.
-
Klop de eieren luchtig met de suiker. Voeg de olie en de yoghurt toe en spatel onder het bloemmengsel.
-
Giet het beslag in een bebloemde taartvorm. Beleg met partjes appel.
-
Bak de cake 45 min. in de voorverwarmde oven. Laat een beetje afkoelen en haal uit de vorm.
-
Bestrijk met de abrikozenconfituur, bestrooi met de bloemsuiker en snij in punten.