Aardappelen in papillot
Aardappelen in papillot

Aardappelen in papillot

45 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 60 kcal
Vet 0.1 g
Koolhydraat 13.3 g
Eiwit 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de aardappelen in de schil (zie recept `Aardappelen in de schil').. Maak een insnijding in de aardappelen of snij ze doormidden. Garneer ze (zie hieronder), en wikkel ze in twee vellen aluminiumfolie.

  3. Verwarm ze in de oven (gedurende 10 à 15 min. op 200 °C) of op een hoekje van de barbecue.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de aardappelen in de schil (zie recept `Aardappelen in de schil').. Maak een insnijding in de aardappelen of snij ze doormidden. Garneer ze (zie hieronder), en wikkel ze in twee vellen aluminiumfolie.

  3. Verwarm ze in de oven (gedurende 10 à 15 min. op 200 °C) of op een hoekje van de barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 60 kcal
Vet 0.1 g
Koolhydraat 13.3 g
Eiwit 1.4 g

Bekijk het recept digitaal