- Bewaar

- Bewaar
Aardappelpannetje met paprika en spiegelei
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Finca Museum `Vinea' Tempranillo rosé D.O. Cigales - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 2 cm. Kook 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwijder intussen het vel van de chorizoworst en snij in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de ui in ringen.
-
Snipper de platte peterselie, het bieslook en het knoflook fijn.
-
Meng de Griekse yoghurt, het citroensap, het bieslook en het knoflook tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote braadpan en bak de ui 1 min.
-
Voeg de paprikablokjes en de stukjes chorizo toe en bak 2 min. Voeg de aardappelblokjes toe en bak 5 à 10 min. krokant. Bestrooi met het paprikapoeder en peper.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een andere braadpan en breek er de eieren in. Bak tot spiegeleieren. Kruid met peper en zout.
-
Roer de peterselie onder het aardappelpannetje. Werk af met de dressing en serveer met de spiegeleieren en de sla.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in blokjes. Snij 100 g rode paprika in stukjes. Snipper 1 takje platte peterselie fijn. 2 Kook de paprika en de aardappel 20 min. in water. Giet af en prak fijn met een vork. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en breek er 1 ei in. Bak tot een spiegelei. Snij in stukjes en meng samen met de peterselie onder de puree.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Finca Museum `Vinea' Tempranillo rosé D.O. Cigales - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 2 cm. Kook 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwijder intussen het vel van de chorizoworst en snij in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de ui in ringen.
-
Snipper de platte peterselie, het bieslook en het knoflook fijn.
-
Meng de Griekse yoghurt, het citroensap, het bieslook en het knoflook tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote braadpan en bak de ui 1 min.
-
Voeg de paprikablokjes en de stukjes chorizo toe en bak 2 min. Voeg de aardappelblokjes toe en bak 5 à 10 min. krokant. Bestrooi met het paprikapoeder en peper.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een andere braadpan en breek er de eieren in. Bak tot spiegeleieren. Kruid met peper en zout.
-
Roer de peterselie onder het aardappelpannetje. Werk af met de dressing en serveer met de spiegeleieren en de sla.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in blokjes. Snij 100 g rode paprika in stukjes. Snipper 1 takje platte peterselie fijn. 2 Kook de paprika en de aardappel 20 min. in water. Giet af en prak fijn met een vork. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en breek er 1 ei in. Bak tot een spiegelei. Snij in stukjes en meng samen met de peterselie onder de puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Finca Museum `Vinea' Tempranillo rosé D.O. Cigales - Spanje