- Bewaar

- Bewaar
Aardappelpannetje met wintergroenten en veggiegehakt
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Hak de koriander grof en meng onder de zure room. Kruid met peper en zout.
-
Schil de halve pompoen en verwijder de pitjes en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Schil de pastinaken en snij in gelijke blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok of hoge braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min.
-
Voeg de aardappelblokjes, de pastinaak en de pompoen toe en bak 5 min.
-
Roer er het veggiegehakt onder en laat nog 2 min. mee bakken. Overgiet met de groentebouillon en laat nog 3 à 5 min. garen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gehaktmengeling over de borden en lepel er telkens 1 eetl. gekruide zure room op.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Schil 50 g aardappelen, 80 g butternutpompoen en 20 g pastinaak en snij in stukjes. Kook 20 min. gaar in water. Giet af. 2 Meng er de blaadjes van 1 takje verse koriander en 1 koffiel. plantaardige olie onder. 3 Mix alles tot een gladde puree.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Hak de koriander grof en meng onder de zure room. Kruid met peper en zout.
-
Schil de halve pompoen en verwijder de pitjes en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Schil de pastinaken en snij in gelijke blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok of hoge braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min.
-
Voeg de aardappelblokjes, de pastinaak en de pompoen toe en bak 5 min.
-
Roer er het veggiegehakt onder en laat nog 2 min. mee bakken. Overgiet met de groentebouillon en laat nog 3 à 5 min. garen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gehaktmengeling over de borden en lepel er telkens 1 eetl. gekruide zure room op.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Schil 50 g aardappelen, 80 g butternutpompoen en 20 g pastinaak en snij in stukjes. Kook 20 min. gaar in water. Giet af. 2 Meng er de blaadjes van 1 takje verse koriander en 1 koffiel. plantaardige olie onder. 3 Mix alles tot een gladde puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' Chardonnay Australië