- Bewaar

- Bewaar
Aardappelsalade met zalm
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in 2.
-
Snij de slamix in reepjes.
-
Snipper de dille fijn en hou 4 takjes apart voor de afwerking.
-
Snij de zalmhaasjes eerst in 2 en dan in reepjes van ± 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, snij in schijfjes van 1 cm dik en laat afkoelen.
-
Meng intussen 4 eetl. olie uit de verpakking van de halfgedroogde tomaten met de balsamicoazijn en de zure room. Meng er de fijngesnipperde dille onder.
-
Verdeel de aardappelschijfjes en de reepjes zalm over de borden. Leg er de sla naast en besprenkel alles met de dressing.
-
Afwerking:
-
Werk af met de halfgedroogde tomaten en een takje dille. Kruid met grof zeezout en zwarte peper.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in 2.
-
Snij de slamix in reepjes.
-
Snipper de dille fijn en hou 4 takjes apart voor de afwerking.
-
Snij de zalmhaasjes eerst in 2 en dan in reepjes van ± 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, snij in schijfjes van 1 cm dik en laat afkoelen.
-
Meng intussen 4 eetl. olie uit de verpakking van de halfgedroogde tomaten met de balsamicoazijn en de zure room. Meng er de fijngesnipperde dille onder.
-
Verdeel de aardappelschijfjes en de reepjes zalm over de borden. Leg er de sla naast en besprenkel alles met de dressing.
-
Afwerking:
-
Werk af met de halfgedroogde tomaten en een takje dille. Kruid met grof zeezout en zwarte peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier