- Bewaar

- Bewaar
Aardappelslaatje met venkel en radijsjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook gedurende 15 à 20 min. in heet water met het bouillonblokje.
-
Kook de eieren in 10 min. hard in kokend water. Laat afkoelen, pel en snij in blokjes.
-
Snij de radijsjes en venkel in blokjes.
-
Snij de ui en peterselie fijn.
-
Rits de tijmblaadjes van de takjes.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt, de mierikswortel en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelblokjes met de fijngesneden ui en de blokjes venkel en radijs. Meng er de blokjes ei, de mayonaisemengeling en tijm onder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het aardappelslaatje met de fijngesneden peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook gedurende 15 à 20 min. in heet water met het bouillonblokje.
-
Kook de eieren in 10 min. hard in kokend water. Laat afkoelen, pel en snij in blokjes.
-
Snij de radijsjes en venkel in blokjes.
-
Snij de ui en peterselie fijn.
-
Rits de tijmblaadjes van de takjes.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt, de mierikswortel en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelblokjes met de fijngesneden ui en de blokjes venkel en radijs. Meng er de blokjes ei, de mayonaisemengeling en tijm onder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het aardappelslaatje met de fijngesneden peterselie.