- Bewaar

- Bewaar
Aardbeienconfituur met basilicum
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aardbeien in groven stukken.
-
Pers de citroen.
-
Scheur de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Doe de stukken aardbei samen met het citroensap in een kookpot en voeg de suiker toe. Meng alles goed onder elkaar.
-
Breng aan de kook en laat 3 min. koken op een hoog vuur. Voeg het basilicum op het einde van de kooktijd toe.
-
Verdeel de confituur over 4 bokalen en sluit ze goed af. Draai de bokalen om en laat zo afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aardbeien in groven stukken.
-
Pers de citroen.
-
Scheur de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Doe de stukken aardbei samen met het citroensap in een kookpot en voeg de suiker toe. Meng alles goed onder elkaar.
-
Breng aan de kook en laat 3 min. koken op een hoog vuur. Voeg het basilicum op het einde van de kooktijd toe.
-
Verdeel de confituur over 4 bokalen en sluit ze goed af. Draai de bokalen om en laat zo afkoelen.