In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de vanillestokjes open en schraap er de pitjes uit.
Snij het kroontje van de aardbeien en doe ze in een grote kookpot.
Doe er de vanillepitjes, het stokje en de geleisuiker bij. Overgiet met de citrusthee en het citroensap. Breng alles aan de kook en laat ± 3 min. doorkoken.
Verwijder het vanillestokje uit de confituur. Verdeel de warme confituur over bokaaltjes (doe ze goed vol) en sluit af met een dekseltje. Draai de potjes om en laat ze omgekeerd afkoelen.
Tip
Lekker op de boterham, maar ook op een pannenkoek, een wafel, een bolletje ijs of een stukje zelfgebakken cake.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de vanillestokjes open en schraap er de pitjes uit.
Snij het kroontje van de aardbeien en doe ze in een grote kookpot.
Doe er de vanillepitjes, het stokje en de geleisuiker bij. Overgiet met de citrusthee en het citroensap. Breng alles aan de kook en laat ± 3 min. doorkoken.
Verwijder het vanillestokje uit de confituur. Verdeel de warme confituur over bokaaltjes (doe ze goed vol) en sluit af met een dekseltje. Draai de potjes om en laat ze omgekeerd afkoelen.
Tip
Lekker op de boterham, maar ook op een pannenkoek, een wafel, een bolletje ijs of een stukje zelfgebakken cake.