- Bewaar
- Bewaar
Aardbeiencoupe met speculaasijs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hou 4 aardbeien opzij voor de versiering en snij de rest van de aardbeien in 4.
-
Laat de frambozencoulis ontdooien en meng met het citroensap. Schep voorzichtig de aardbeienstukjes door de coulis en laat 2 u trekken.
-
Bereiding:
-
Verdeel 3/4 van de aardbeienstukjes met coulis over 4 ijscoupes. Schep er de bollen ijs op. Lepel er de rest van de aardbeienstukjes over.
-
Afwerking:
-
Versier elke coupe met een hele aardbei en een koekje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hou 4 aardbeien opzij voor de versiering en snij de rest van de aardbeien in 4.
-
Laat de frambozencoulis ontdooien en meng met het citroensap. Schep voorzichtig de aardbeienstukjes door de coulis en laat 2 u trekken.
-
Bereiding:
-
Verdeel 3/4 van de aardbeienstukjes met coulis over 4 ijscoupes. Schep er de bollen ijs op. Lepel er de rest van de aardbeienstukjes over.
-
Afwerking:
-
Versier elke coupe met een hele aardbei en een koekje.