Aardbeiencoupe met speculaasijs

Aardbeiencoupe met speculaasijs

10 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 292 kcal
Vet 7 g
Koolhydraat 51.5 g
Eiwit 3.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hou 4 aardbeien opzij voor de versiering en snij de rest van de aardbeien in 4.

  3. Laat de frambozencoulis ontdooien en meng met het citroensap. Schep voorzichtig de aardbeienstukjes door de coulis en laat 2 u trekken.

  4. Bereiding:
  5. Verdeel 3/4 van de aardbeienstukjes met coulis over 4 ijscoupes. Schep er de bollen ijs op. Lepel er de rest van de aardbeienstukjes over.

  6. Afwerking:
  7. Versier elke coupe met een hele aardbei en een koekje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hou 4 aardbeien opzij voor de versiering en snij de rest van de aardbeien in 4.

  3. Laat de frambozencoulis ontdooien en meng met het citroensap. Schep voorzichtig de aardbeienstukjes door de coulis en laat 2 u trekken.

  4. Bereiding:
  5. Verdeel 3/4 van de aardbeienstukjes met coulis over 4 ijscoupes. Schep er de bollen ijs op. Lepel er de rest van de aardbeienstukjes over.

  6. Afwerking:
  7. Versier elke coupe met een hele aardbei en een koekje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 292 kcal
Vet 7 g
Koolhydraat 51.5 g
Eiwit 3.8 g

Bekijk het recept digitaal