- Bewaar

- Bewaar
Amandel-appeltaart
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen en snij ze in fijne halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter. Mix met de suiker en de eieren. Voeg beetje bij beetje het amandelpoeder en de bloem toe.
-
Leg 1 vel uitgerold bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Druk het deeg goed aan en prik er een paar keer in met een vork.
-
Overgiet met de botermengeling.
-
Schik de appelen dakpansgewijs van het midden naar de rand van de taart toe.
-
Schuif de taart in een op 180 °C voorverwarmde oven gedurende 45 min.
-
Verwarm de abrikozenconfituur en verdeel over de appelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen en snij ze in fijne halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter. Mix met de suiker en de eieren. Voeg beetje bij beetje het amandelpoeder en de bloem toe.
-
Leg 1 vel uitgerold bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Druk het deeg goed aan en prik er een paar keer in met een vork.
-
Overgiet met de botermengeling.
-
Schik de appelen dakpansgewijs van het midden naar de rand van de taart toe.
-
Schuif de taart in een op 180 °C voorverwarmde oven gedurende 45 min.
-
Verwarm de abrikozenconfituur en verdeel over de appelen.