- Bewaar

- Bewaar
Amandelkroketjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen, snij in stukken en kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur.
-
Scheid de eidooier van het eiwit en klop het eiwit op in een kommetje.
-
Plet de aardappelen tot puree met de melk, de eidooier, nootmuskaat, peper en zout.
-
Vorm rolletjes van de puree, wentel door het losgeklopte eiwit en vervolgens door de amandelschilfers. Zet onafgedekt 12 u. in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de amandelkroketjes op. Zet 10 à 15 min. in de oven tot ze goudbruin zijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen, snij in stukken en kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur.
-
Scheid de eidooier van het eiwit en klop het eiwit op in een kommetje.
-
Plet de aardappelen tot puree met de melk, de eidooier, nootmuskaat, peper en zout.
-
Vorm rolletjes van de puree, wentel door het losgeklopte eiwit en vervolgens door de amandelschilfers. Zet onafgedekt 12 u. in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de amandelkroketjes op. Zet 10 à 15 min. in de oven tot ze goudbruin zijn.