Ansjovisboter
Ansjovisboter

Ansjovisboter

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 10.8 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de ansjovisfilets uitlekken.

  3. Meng de uitgelekte ansjovisfilets met de boter en het citroensap en mix tot een gladde massa.

  4. Schep de mengeling op een stuk aluminiumfolie en maak er een rolletje van.

  5. Laat de ansjovisboter enkele uren opstijven in de koelkast.

  6. Afwerking:
  7. Dien de ansjovisboter op met geroosterde of gebakken vis.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de ansjovisfilets uitlekken.

  3. Meng de uitgelekte ansjovisfilets met de boter en het citroensap en mix tot een gladde massa.

  4. Schep de mengeling op een stuk aluminiumfolie en maak er een rolletje van.

  5. Laat de ansjovisboter enkele uren opstijven in de koelkast.

  6. Afwerking:
  7. Dien de ansjovisboter op met geroosterde of gebakken vis.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 10.8 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 1.1 g

Meer recepten?

Bekijk het recept digitaal