- Bewaar

- Bewaar
Ansjovistomaatjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de ansjovis uitlekken. Hou 1 koffiel. van de olie apart.
-
Haal de zaadjes uit de pepers en snij in stukjes.
-
Rasp de schil van de citroen. Hou ook 1 koffiel. citroensap apart.
-
Snij de tomaatjes middendoor.
-
Bereiding:
-
Mix de ansjovis met de geraspte citroenschil en de peper tot een pasta. Voeg 1 koffiel. ansjovisolie en 1 koffiel. citroensap toe.
-
Beleg elke tomaathelft met 1/2 koffiel. zure room en 1/3 koffiel. ansjovispasta. Werk af met een plukje peterselie.
Houdt u niet zo van pikant? Vervang dan de pikante peper door 1/8 rode paprika.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de ansjovis uitlekken. Hou 1 koffiel. van de olie apart.
-
Haal de zaadjes uit de pepers en snij in stukjes.
-
Rasp de schil van de citroen. Hou ook 1 koffiel. citroensap apart.
-
Snij de tomaatjes middendoor.
-
Bereiding:
-
Mix de ansjovis met de geraspte citroenschil en de peper tot een pasta. Voeg 1 koffiel. ansjovisolie en 1 koffiel. citroensap toe.
-
Beleg elke tomaathelft met 1/2 koffiel. zure room en 1/3 koffiel. ansjovispasta. Werk af met een plukje peterselie.
Houdt u niet zo van pikant? Vervang dan de pikante peper door 1/8 rode paprika.