Appel-bietensap met radijzenspiesje
Appel-bietensap met radijzenspiesje

Appel-bietensap met radijzenspiesje

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 125 kcal
Vet 0.3 g
Koolhydraat 28.7 g
Eiwit 1.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de rode biet in stukjes en mix samen met het appelsap tot een dik, glad sap.

  3. Pers de halve limoen en voeg toe aan het sap.

  4. Snij de radijzen in stukjes en steek ze op een spiesje. Giet het sap in een groot glas en werk af met het radijzenspiesje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de rode biet in stukjes en mix samen met het appelsap tot een dik, glad sap.

  3. Pers de halve limoen en voeg toe aan het sap.

  4. Snij de radijzen in stukjes en steek ze op een spiesje. Giet het sap in een groot glas en werk af met het radijzenspiesje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 125 kcal
Vet 0.3 g
Koolhydraat 28.7 g
Eiwit 1.5 g

Bekijk het recept digitaal