- Bewaar

- Bewaar
Appel-kaneeltaartje met abrikozenconfituur en karamelijs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de ongeschilde appelen in heel fijne partjes.
-
Snij het vel bladerdeeg in 8 gelijke repen.
-
Schik de partjes appel naast elkaar op de repen bladerdeeg, met de schil naar dezelfde kant. Rol de repen op met de appeltjes ertussen.
-
Bestrijk de aluminium schaaltjes met de zonnebloemolie en leg er telkens een rolletje bladerdeeg rechtop in. Bestrooi met de kaneel en de parelsuiker en bestrijk bovenaan met abrikozenconfituur.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (± 30 min.)
-
Leg de schaaltjes op de barbecue (bij voorkeur een gesloten barbecue of dek af met een vel aluminiumfolie). Schuif de kolen wat aan de kant en laat de taartjes ± 30 min. indirect bakken.
-
Serveer met een bolletje karamelijs.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de ongeschilde appelen in heel fijne partjes.
-
Snij het vel bladerdeeg in 8 gelijke repen.
-
Schik de partjes appel naast elkaar op de repen bladerdeeg, met de schil naar dezelfde kant. Rol de repen op met de appeltjes ertussen.
-
Bestrijk de aluminium schaaltjes met de zonnebloemolie en leg er telkens een rolletje bladerdeeg rechtop in. Bestrooi met de kaneel en de parelsuiker en bestrijk bovenaan met abrikozenconfituur.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (± 30 min.)
-
Leg de schaaltjes op de barbecue (bij voorkeur een gesloten barbecue of dek af met een vel aluminiumfolie). Schuif de kolen wat aan de kant en laat de taartjes ± 30 min. indirect bakken.
-
Serveer met een bolletje karamelijs.