- Bewaar

- Bewaar
Appel-mueslicake
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Besprenkel met citroensap.
-
Indien u dat wenst kan u de grotere stukken noot wat kleiner maken.
-
Bereiding:
-
Klop met de mixer de eieren samen met de rietsuiker, het zakje vanillesuiker, de kaneel en het snuifje zout.
-
Voeg de boter toe en klop terug op.
-
Zeef de bloem boven het beslag en doe er de appelblokjes, 3 eetl. muesli en de notenmengeling bij. Schep goed door het deeg.
-
Boter een rechthoekige cakevorm in met 1 eetl. boter en strooi er 3 eetl. muesli in. Kantel de cakevorm eens in alle richtingen zodat ook de randen bedekt zijn met muesli.
-
Schep het cakebeslag voorzichtig in de vorm en bak gedurende ± 50 min. in een op 190 °C voorverwarmde oven.
- U kan variëren in de notensoorten en kiezen voor bv. uitsluitend cashewnoten of pijnboompitten. - Ook heel lekker: abrikozen i.p.v. appelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Besprenkel met citroensap.
-
Indien u dat wenst kan u de grotere stukken noot wat kleiner maken.
-
Bereiding:
-
Klop met de mixer de eieren samen met de rietsuiker, het zakje vanillesuiker, de kaneel en het snuifje zout.
-
Voeg de boter toe en klop terug op.
-
Zeef de bloem boven het beslag en doe er de appelblokjes, 3 eetl. muesli en de notenmengeling bij. Schep goed door het deeg.
-
Boter een rechthoekige cakevorm in met 1 eetl. boter en strooi er 3 eetl. muesli in. Kantel de cakevorm eens in alle richtingen zodat ook de randen bedekt zijn met muesli.
-
Schep het cakebeslag voorzichtig in de vorm en bak gedurende ± 50 min. in een op 190 °C voorverwarmde oven.
- U kan variëren in de notensoorten en kiezen voor bv. uitsluitend cashewnoten of pijnboompitten. - Ook heel lekker: abrikozen i.p.v. appelen.