Appelhapje met haring
Appelhapje met haring

Appelhapje met haring

10 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 112 kcal
Vet 8.7 g
Koolhydraat 4.1 g
Eiwit 4.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de dille fijn. Hou 8 takjes apart voor de versiering.

  3. Snij de haring heel fijn. Duw het vocht eruit en meng de haring met de dille. Kruid met peper en zout.

  4. Bereiding:
  5. Haal met een appelboor het klokhuis uit de appelen. Schil en snij elke appel in 4 schijven. Besprenkel met citroensap.

  6. Verdeel de haring over de appelschijfjes. Werk af met een koffiel. room, dille en enkele roze bessen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de dille fijn. Hou 8 takjes apart voor de versiering.

  3. Snij de haring heel fijn. Duw het vocht eruit en meng de haring met de dille. Kruid met peper en zout.

  4. Bereiding:
  5. Haal met een appelboor het klokhuis uit de appelen. Schil en snij elke appel in 4 schijven. Besprenkel met citroensap.

  6. Verdeel de haring over de appelschijfjes. Werk af met een koffiel. room, dille en enkele roze bessen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 112 kcal
Vet 8.7 g
Koolhydraat 4.1 g
Eiwit 4.5 g

Bekijk het recept digitaal