- Bewaar

- Bewaar
Appelpannenkoeken
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de boter in een steelpannetje. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in plakjes.
-
Breek de eieren en doe samen met de bloem, de suiker, de vanillesuiker, de gesmolten boter en de melk in een grote mengkom. Mix met een staafmixer tot een glad beslag.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag en doe er wat arachideolie in. Bak wat plakjes appel goudbruin.
-
Schep een kleine pollepel beslag over de appel en draai met de pan zodat de bodem volledig bedekt is.
-
Bak tot de bovenkant droog en de onderkant goudbruin is. Zet het vuur lager en draai de pannenkoek om. Bak verder tot ook de andere kant goudbruin is.
-
Herhaal stappen 3 tot 5 voor elke pannenkoek tot het beslag op is. Het vuur is warm genoeg, dus je hoeft het niet meer hoger te zetten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de boter in een steelpannetje. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in plakjes.
-
Breek de eieren en doe samen met de bloem, de suiker, de vanillesuiker, de gesmolten boter en de melk in een grote mengkom. Mix met een staafmixer tot een glad beslag.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag en doe er wat arachideolie in. Bak wat plakjes appel goudbruin.
-
Schep een kleine pollepel beslag over de appel en draai met de pan zodat de bodem volledig bedekt is.
-
Bak tot de bovenkant droog en de onderkant goudbruin is. Zet het vuur lager en draai de pannenkoek om. Bak verder tot ook de andere kant goudbruin is.
-
Herhaal stappen 3 tot 5 voor elke pannenkoek tot het beslag op is. Het vuur is warm genoeg, dus je hoeft het niet meer hoger te zetten.