- Bewaar

- Bewaar
Ardense kotelet met pappardelle in champignonroomsaus
Onze drankensuggesties
Bier Ename Tripel Blond abdijbier Wijn Les Sarmentelles `Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en dan in fijne reepjes.
-
Pluk de blaadjes van het plantje dragon en snipper de grootste grof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een grote pan en stoof de prei, de champignons en de ui ± 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomatenpuree toe aan de groenten en laat nog 1 min. stoven. Giet er de room bij en kruid met peper en zout. Laat 1 min. doorkoken op een hoog vuur. Voeg ten slotte de dragon toe.
-
Verhit de olijfolie in een andere pan en bak het vlees ± 5 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pappardelle en de Ardense koteletten over de borden. Werk af met de champignonroomsaus.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Tripel Blond abdijbier Wijn Les Sarmentelles `Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en dan in fijne reepjes.
-
Pluk de blaadjes van het plantje dragon en snipper de grootste grof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een grote pan en stoof de prei, de champignons en de ui ± 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomatenpuree toe aan de groenten en laat nog 1 min. stoven. Giet er de room bij en kruid met peper en zout. Laat 1 min. doorkoken op een hoog vuur. Voeg ten slotte de dragon toe.
-
Verhit de olijfolie in een andere pan en bak het vlees ± 5 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pappardelle en de Ardense koteletten over de borden. Werk af met de champignonroomsaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Tripel Blond abdijbier Wijn Les Sarmentelles `Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages