- Bewaar

- Bewaar
Ardense vinken met tomaten en boontjes
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Croix de Paty A.C. Côtes de Bourg Wijn Tarapaca Merlot Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.
-
Snij de tomaten in stukjes.
-
Spoel de krielaardappelen.
-
Snipper de sjalotten en de basilicumblaadjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpan en bak de diepgevroren Ardense vinken aan beide zijden gedurende 5 min. op een zacht vuurtje. Voeg de sjalotten toe en laat 1 min. meebakken.
-
Voeg de krielaardappelen toe, samen met de tomatenstukjes, de diepgevroren prinsessenbonen, de rietsuiker, het paprikapoeder, het blaadje laurier, de takjes tijm en het gedroogde basilicum. Overgiet met 2 dl water, dek af en laat 25 à 30 min. zachtjes sudderen.
-
Voeg de jonge uitjes en 2 eetl. rodewijnazijn toe. Kruid met -peper en zout. Dek af en laat 5 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met het fijngesnipperde basilicum en dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Croix de Paty A.C. Côtes de Bourg Wijn Tarapaca Merlot Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.
-
Snij de tomaten in stukjes.
-
Spoel de krielaardappelen.
-
Snipper de sjalotten en de basilicumblaadjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpan en bak de diepgevroren Ardense vinken aan beide zijden gedurende 5 min. op een zacht vuurtje. Voeg de sjalotten toe en laat 1 min. meebakken.
-
Voeg de krielaardappelen toe, samen met de tomatenstukjes, de diepgevroren prinsessenbonen, de rietsuiker, het paprikapoeder, het blaadje laurier, de takjes tijm en het gedroogde basilicum. Overgiet met 2 dl water, dek af en laat 25 à 30 min. zachtjes sudderen.
-
Voeg de jonge uitjes en 2 eetl. rodewijnazijn toe. Kruid met -peper en zout. Dek af en laat 5 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met het fijngesnipperde basilicum en dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Croix de Paty A.C. Côtes de Bourg Wijn Tarapaca Merlot Chili