Artisjoksalade met olijven
Artisjoksalade met olijven

Artisjoksalade met olijven

15 min.
Aperitiefhapje
5 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 188 kcal
Vet 14.6 g
Koolhydraat 10.7 g
Eiwit 3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de artisjokharten uitlekken en snij in 4.

  3. Pers het knoflook

  4. Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika. Snij in kleine blokjes.

  5. Laat de olijven uitlekken.

  6. Bereiding:
  7. Meng alle ingrediënten, verdeel over een ovenschotel en schuif 10 min. onder de grill. Roer na 5 min. eens om. Serveer lauw of koud.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de artisjokharten uitlekken en snij in 4.

  3. Pers het knoflook

  4. Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika. Snij in kleine blokjes.

  5. Laat de olijven uitlekken.

  6. Bereiding:
  7. Meng alle ingrediënten, verdeel over een ovenschotel en schuif 10 min. onder de grill. Roer na 5 min. eens om. Serveer lauw of koud.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 188 kcal
Vet 14.6 g
Koolhydraat 10.7 g
Eiwit 3 g

Bekijk het recept digitaal