Artisjoksalade met olijven
- Bewaar

- Bewaar
Artisjoksalade met olijven
15 min.
Aperitiefhapje
5 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
188 kcal
Vet
14.6 g
Koolhydraat
10.7 g
Eiwit
3 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de artisjokharten uitlekken en snij in 4.
-
Pers het knoflook
-
Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika. Snij in kleine blokjes.
-
Laat de olijven uitlekken.
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten, verdeel over een ovenschotel en schuif 10 min. onder de grill. Roer na 5 min. eens om. Serveer lauw of koud.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de artisjokharten uitlekken en snij in 4.
-
Pers het knoflook
-
Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika. Snij in kleine blokjes.
-
Laat de olijven uitlekken.
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten, verdeel over een ovenschotel en schuif 10 min. onder de grill. Roer na 5 min. eens om. Serveer lauw of koud.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
188 kcal
Vet
14.6 g
Koolhydraat
10.7 g
Eiwit
3 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?