- Bewaar

- Bewaar
Asperge-hampakketjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook het ei 10 min. hard en laat afkoelen.
-
Kook de asperges 6 min. in lichtgezouten water. Laat uitlekken en dep droog. Wikkel telkens 1 sneetje ham rond 3 asperges en besmeer met de mosterd.
-
Smelt de boter in een pannetje en bestrijk er de brickdeegvellen mee. Leg 1 hamrolletje onder aan elk brickdeegvel en rol strak op tot de helft. Vouw de zijkanten naar binnen en rol verder op. Kleef dicht met gesmolten boter.
-
Bak 10 min. in de voorverwarmde oven, op een bakplaat met bakpapier.
-
Snipper intussen het bieslook, de peterselie en de sjalot fijn. Pel het ei, prak het eigeel en snij het eiwit fijn.
-
Meng alle ingrediënten voor de dipsaus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook het ei 10 min. hard en laat afkoelen.
-
Kook de asperges 6 min. in lichtgezouten water. Laat uitlekken en dep droog. Wikkel telkens 1 sneetje ham rond 3 asperges en besmeer met de mosterd.
-
Smelt de boter in een pannetje en bestrijk er de brickdeegvellen mee. Leg 1 hamrolletje onder aan elk brickdeegvel en rol strak op tot de helft. Vouw de zijkanten naar binnen en rol verder op. Kleef dicht met gesmolten boter.
-
Bak 10 min. in de voorverwarmde oven, op een bakplaat met bakpapier.
-
Snipper intussen het bieslook, de peterselie en de sjalot fijn. Pel het ei, prak het eigeel en snij het eiwit fijn.
-
Meng alle ingrediënten voor de dipsaus.