Aspergeslaatje
Aspergeslaatje

Aspergeslaatje

20 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 146 kcal
Vet 12.6 g
Koolhydraat 5.7 g
Eiwit 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. 1. Kook de (diepgevroren) asperges gedurende 15 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud stromend water en dep goed droog.

  3. 2. Snij de asperges in vier, doe ze in een slakom en voeg de halve kerstomaatjes en de veldsla toe.

  4. 3. Schep er 5 eetl. olijfolie door, het sap van ½ citroen en kruid met enkele draaien van de kruidenmolen, peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. 1. Kook de (diepgevroren) asperges gedurende 15 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud stromend water en dep goed droog.

  3. 2. Snij de asperges in vier, doe ze in een slakom en voeg de halve kerstomaatjes en de veldsla toe.

  4. 3. Schep er 5 eetl. olijfolie door, het sap van ½ citroen en kruid met enkele draaien van de kruidenmolen, peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 146 kcal
Vet 12.6 g
Koolhydraat 5.7 g
Eiwit 2.3 g

Bekijk het recept digitaal