- Bewaar

- Bewaar
Aspergeslaatje met geitenkaas en lente-uitjes
Onze drankensuggesties
Bier Hopus (sterk blond bier)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het harde uiteinde van de asperges (2 cm) en snij de helft in de lengte in 2 en daarna in stukjes van 4 cm.
-
Snij de rest van de asperges met een dunschiller in lange slierten.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes asperge 8 à 10 min. tot ze mooi bruin zijn. Kruid met peper en zout.
-
Snij de geitenkaas intussen in blokjes en snipper de lenteuitjes fijn.
-
Rooster de pijnboompitten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag.
-
Meng de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de rucola met de aspergeslierten en de gebakken aspergestukken. Besprenkel met de vinaigrette. Meng er de pijnboompitten, geitenkaasblokjes en lente-uitjes onder.
Als u dit slaatje serveert als lunch, geef er dan een stukje brood of stokbrood bij.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus (sterk blond bier)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het harde uiteinde van de asperges (2 cm) en snij de helft in de lengte in 2 en daarna in stukjes van 4 cm.
-
Snij de rest van de asperges met een dunschiller in lange slierten.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes asperge 8 à 10 min. tot ze mooi bruin zijn. Kruid met peper en zout.
-
Snij de geitenkaas intussen in blokjes en snipper de lenteuitjes fijn.
-
Rooster de pijnboompitten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag.
-
Meng de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de rucola met de aspergeslierten en de gebakken aspergestukken. Besprenkel met de vinaigrette. Meng er de pijnboompitten, geitenkaasblokjes en lente-uitjes onder.
Als u dit slaatje serveert als lunch, geef er dan een stukje brood of stokbrood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus (sterk blond bier)