- Bewaar

- Bewaar
Aspergeslaatje met rucola en mosterdvinaigrette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder de harde uiteinden. Kook 8 à 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de eieren 10 min. hard. Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen en pel ze.
-
Snij de kerstomaten in 2 of 4 naargelang van de dikte.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Snij de afgekoelde asperges in stukjes van 3 cm en meng onder de slamix en de kerstomaatjes.
-
Snij de hardgekookte eieren in 4 en verdeel over het slaatje.
-
Meng de olijfolie met de sherryazijn, de mosterd en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout. Besprenkel er het slaatje mee.
Ook lekker bij gerookte vis of rood vlees op de barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder de harde uiteinden. Kook 8 à 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de eieren 10 min. hard. Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen en pel ze.
-
Snij de kerstomaten in 2 of 4 naargelang van de dikte.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Snij de afgekoelde asperges in stukjes van 3 cm en meng onder de slamix en de kerstomaatjes.
-
Snij de hardgekookte eieren in 4 en verdeel over het slaatje.
-
Meng de olijfolie met de sherryazijn, de mosterd en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout. Besprenkel er het slaatje mee.
Ook lekker bij gerookte vis of rood vlees op de barbecue.