In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij 1 aubergine en 1 courgette in de lengte in plakjes van ± 3 mm.
Bestrijk de plakjes met een mengeling van 2 eetl. olijfolie en 1 fijngesnipperd teentje knoflook. Gril op de barbecue.
Meng 1 eetl. gehakte cashewnoten met 1 fijngeprakt rolletje geitenkaas en kruid met cayennepeper, 1 eetl. tijm en peper.
Leg op elk plakje aubergine een sneetje Gandaham en verdeel de kaasmengeling over de aubergines en courgettes in bolletjes. Rol de plakjes op en steek vast met een cocktailprikker.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij 1 aubergine en 1 courgette in de lengte in plakjes van ± 3 mm.
Bestrijk de plakjes met een mengeling van 2 eetl. olijfolie en 1 fijngesnipperd teentje knoflook. Gril op de barbecue.
Meng 1 eetl. gehakte cashewnoten met 1 fijngeprakt rolletje geitenkaas en kruid met cayennepeper, 1 eetl. tijm en peper.
Leg op elk plakje aubergine een sneetje Gandaham en verdeel de kaasmengeling over de aubergines en courgettes in bolletjes. Rol de plakjes op en steek vast met een cocktailprikker.