Aubergine- en courgetterolletjes
Aubergine- en courgetterolletjes

Aubergine- en courgetterolletjes

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 103 kcal
Vet 7.7 g
Koolhydraat 2.3 g
Eiwit 5.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 aubergine en 1 courgette in de lengte in plakjes van ± 3 mm.

  3. Bestrijk de plakjes met een mengeling van 2 eetl. olijfolie en 1 fijngesnipperd teentje knoflook. Gril op de barbecue.

  4. Meng 1 eetl. gehakte cashewnoten met 1 fijngeprakt rolletje geitenkaas en kruid met cayennepeper, 1 eetl. tijm en peper.

  5. Leg op elk plakje aubergine een sneetje Gandaham en verdeel de kaasmengeling over de aubergines en courgettes in bolletjes. Rol de plakjes op en steek vast met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 aubergine en 1 courgette in de lengte in plakjes van ± 3 mm.

  3. Bestrijk de plakjes met een mengeling van 2 eetl. olijfolie en 1 fijngesnipperd teentje knoflook. Gril op de barbecue.

  4. Meng 1 eetl. gehakte cashewnoten met 1 fijngeprakt rolletje geitenkaas en kruid met cayennepeper, 1 eetl. tijm en peper.

  5. Leg op elk plakje aubergine een sneetje Gandaham en verdeel de kaasmengeling over de aubergines en courgettes in bolletjes. Rol de plakjes op en steek vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 103 kcal
Vet 7.7 g
Koolhydraat 2.3 g
Eiwit 5.9 g

Bekijk het recept digitaal