- Bewaar

- Bewaar
Avocado-garnaal
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Haut-Poitou A.O.P. 'Koââ' Sauvignon Blanc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd)
-
Laat de noordzeegarnalen volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Kook het ei 10 min. hard.
-
Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel en prak fijn met een vork.
-
Snij intussen de ongeschilde komkommer in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de dille fijn (hou 4 takjes opzij voor de afwerking).
-
Snij de avocado's middendoor. Lepel er het vruchtvlees voorzichtig uit tot u 4 kuipjes hebt die u kan opvullen. Snij het uitgelepelde vruchtvlees in blokjes.
-
Meng de avocadoblokjes met de garnalen, de komkommerblokjes en de fijngesnipperde dille. Roer er de zure room, het fijngeprakte ei en de mosterd onder en kruid met peper en zout. Vul de uitgeholde avocadohelften met de garnalensalade.
-
Afwerking:
-
Verdeel de jonge slamix over de borden en schik er telkens een halve gevulde avocado op. Versier met een takje dille.
Ideaal voor een grote groep: snij de uitgeholde avocadohelften in de lengte doormidden tot u 8 kuipjes hebt. Vul de kuipjes met de garnalensalade en serveer ze op een schotel op een bedje van jonge sla.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Haut-Poitou A.O.P. 'Koââ' Sauvignon Blanc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd)
-
Laat de noordzeegarnalen volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Kook het ei 10 min. hard.
-
Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel en prak fijn met een vork.
-
Snij intussen de ongeschilde komkommer in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de dille fijn (hou 4 takjes opzij voor de afwerking).
-
Snij de avocado's middendoor. Lepel er het vruchtvlees voorzichtig uit tot u 4 kuipjes hebt die u kan opvullen. Snij het uitgelepelde vruchtvlees in blokjes.
-
Meng de avocadoblokjes met de garnalen, de komkommerblokjes en de fijngesnipperde dille. Roer er de zure room, het fijngeprakte ei en de mosterd onder en kruid met peper en zout. Vul de uitgeholde avocadohelften met de garnalensalade.
-
Afwerking:
-
Verdeel de jonge slamix over de borden en schik er telkens een halve gevulde avocado op. Versier met een takje dille.
Ideaal voor een grote groep: snij de uitgeholde avocadohelften in de lengte doormidden tot u 8 kuipjes hebt. Vul de kuipjes met de garnalensalade en serveer ze op een schotel op een bedje van jonge sla.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Haut-Poitou A.O.P. 'Koââ' Sauvignon Blanc