Avocadoglaasje met gerookte forel
Avocadoglaasje met gerookte forel

Avocadoglaasje met gerookte forel

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 190 kcal
Vet 17.1 g
Koolhydraat 1.6 g
Eiwit 7.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Lepel het vruchtvlees uit de avocado's. Plet samen met het citroensap. Kruid met tabasco, peper en zout. Maak eventueel wat smeuïger met de lichte room.

  3. Verdeel de gerookte forelfilet in hapklare stukken.

  4. Neem 4 aperitiefglaasjes (Ø 4 cm) en verdeel er een laagje avocadopuree, wat scheutjes en gerookte forel over. Versier met 1/2 koffiel. rode lompviseitjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Lepel het vruchtvlees uit de avocado's. Plet samen met het citroensap. Kruid met tabasco, peper en zout. Maak eventueel wat smeuïger met de lichte room.

  3. Verdeel de gerookte forelfilet in hapklare stukken.

  4. Neem 4 aperitiefglaasjes (Ø 4 cm) en verdeel er een laagje avocadopuree, wat scheutjes en gerookte forel over. Versier met 1/2 koffiel. rode lompviseitjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 190 kcal
Vet 17.1 g
Koolhydraat 1.6 g
Eiwit 7.7 g

Bekijk het recept digitaal