- Bewaar

- Bewaar
Avocadoglaasje met rode biet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Leg de rijstvermicelli 4 min. in lichtgezouten heet water. Spoel af en laat uitlekken. Snij in stukken.
-
Bak de spekblokjes ± 3 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Voeg de ketjap toe en roerbak 1 min. Neem van het vuur en kruid met zwarte peper.
-
Snij de rode biet in kleine blokjes. Snipper de koriander fijn (hou 10 blaadjes opzij) en hak de cashewnoten grof. Meng de rode biet, de noten en de koriander met de rijstvermicelli en de spekblokjes.
-
Mix de avocado samen met het limoensap, het teentje knoflook, zwarte peper en zout.
-
Verdeel de avocadopuree over 10 glaasjes en vul aan met de rode biet. Leg er de korianderblaadjes op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Leg de rijstvermicelli 4 min. in lichtgezouten heet water. Spoel af en laat uitlekken. Snij in stukken.
-
Bak de spekblokjes ± 3 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Voeg de ketjap toe en roerbak 1 min. Neem van het vuur en kruid met zwarte peper.
-
Snij de rode biet in kleine blokjes. Snipper de koriander fijn (hou 10 blaadjes opzij) en hak de cashewnoten grof. Meng de rode biet, de noten en de koriander met de rijstvermicelli en de spekblokjes.
-
Mix de avocado samen met het limoensap, het teentje knoflook, zwarte peper en zout.
-
Verdeel de avocadopuree over 10 glaasjes en vul aan met de rode biet. Leg er de korianderblaadjes op.