- Bewaar

- Bewaar
Babyspinazie met kikkererwten en gegrilde halloumi
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Le Champ des Murailles `La Petite Muraille' rosé A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak de rest fijn.
-
Snij de halloumi in gelijke schijfjes.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Pluk de blaadjes van de takjes koriander.
-
Bak het stokbroodje in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de komijn, de kurkuma en het pepertje toe en laat 2 à 3 min. mee bakken.
-
Doe er de tomatenstukjes en de kikkererwten bij en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote pan en voeg de spinazie toe. Laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Meng de gestoofde spinazie onder de tomatensaus met kikkererwten.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de schijfjes halloumi aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten over de borden en leg er de halloumi op.
-
Bestrooi met de korianderblaadjes en serveer met het stokbrood.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. 2 Kook de aardappel 20 min. in water, samen met 100 g babyspinazie en de blaadjes van 2 takjes koriander. Giet af. 3 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Le Champ des Murailles `La Petite Muraille' rosé A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak de rest fijn.
-
Snij de halloumi in gelijke schijfjes.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Pluk de blaadjes van de takjes koriander.
-
Bak het stokbroodje in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de komijn, de kurkuma en het pepertje toe en laat 2 à 3 min. mee bakken.
-
Doe er de tomatenstukjes en de kikkererwten bij en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote pan en voeg de spinazie toe. Laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Meng de gestoofde spinazie onder de tomatensaus met kikkererwten.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de schijfjes halloumi aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten over de borden en leg er de halloumi op.
-
Bestrooi met de korianderblaadjes en serveer met het stokbrood.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. 2 Kook de aardappel 20 min. in water, samen met 100 g babyspinazie en de blaadjes van 2 takjes koriander. Giet af. 3 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Le Champ des Murailles `La Petite Muraille' rosé A.O.P. Corbières