Bagels met gemarineerde heekfilet en venkelslaatje
Bagels met gemarineerde heekfilet en venkelslaatje

Bagels met gemarineerde heekfilet en venkelslaatje

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 465 kcal
Vet 14.3 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 48.4 g
Suiker 12.8 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 33 g
Zout 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de harde kern uit de venkel en snij in dunne reepjes. Snij de rode ui in dunne ringen.

  4. Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes.

  5. Bereiding:
  6. (25 min.)

  7. 1 Bak de vis zoals aangegeven op de barbecue (instructies: zie verpakking).

  8. 2 Meng intussen de kervel en de vinaigrette onder de venkel.

  9. 3 Leg de bagels enkele seconden op de barbecue. Snij open en beleg met het venkelslaatje, de rode ui, de appelplakjes en een stukje vis.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de harde kern uit de venkel en snij in dunne reepjes. Snij de rode ui in dunne ringen.

  4. Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes.

  5. Bereiding:
  6. (25 min.)

  7. 1 Bak de vis zoals aangegeven op de barbecue (instructies: zie verpakking).

  8. 2 Meng intussen de kervel en de vinaigrette onder de venkel.

  9. 3 Leg de bagels enkele seconden op de barbecue. Snij open en beleg met het venkelslaatje, de rode ui, de appelplakjes en een stukje vis.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 465 kcal
Vet 14.3 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 48.4 g
Suiker 12.8 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 33 g
Zout 1.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hapkin BIPA Sterk blond bier Wijn Blanc Mariner Xarel-lo Chardonnay D.O. Penedès Spanje

Bekijk het recept digitaal