- Bewaar

- Bewaar
Bagels met gemarineerde heekfilet en venkelslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Sterk blond bier Wijn Blanc Mariner Xarel-lo Chardonnay D.O. Penedès Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij in dunne reepjes. Snij de rode ui in dunne ringen.
-
Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
1 Bak de vis zoals aangegeven op de barbecue (instructies: zie verpakking).
-
2 Meng intussen de kervel en de vinaigrette onder de venkel.
-
3 Leg de bagels enkele seconden op de barbecue. Snij open en beleg met het venkelslaatje, de rode ui, de appelplakjes en een stukje vis.
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Sterk blond bier Wijn Blanc Mariner Xarel-lo Chardonnay D.O. Penedès Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij in dunne reepjes. Snij de rode ui in dunne ringen.
-
Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
1 Bak de vis zoals aangegeven op de barbecue (instructies: zie verpakking).
-
2 Meng intussen de kervel en de vinaigrette onder de venkel.
-
3 Leg de bagels enkele seconden op de barbecue. Snij open en beleg met het venkelslaatje, de rode ui, de appelplakjes en een stukje vis.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Sterk blond bier Wijn Blanc Mariner Xarel-lo Chardonnay D.O. Penedès Spanje