- Bewaar

- Bewaar
Balletjes op Luikse wijze
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Wijn Hardys `Stamp of Australia' Shiraz- Cabernet - Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de gehaktballen oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de uien in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een brede pan en bak de gehaktballen aan alle kanten goudbruin op een matig vuur. Haal ze uit de pan.
-
Doe de stukken ui in de pan en bak glazig.
-
Voeg de rozijnen, de Luikse siroop en het bier toe. Roer goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Doe de gehaktballen opnieuw in de pan en laat afgedekt nog 20 min. garen op een zacht vuur. Roer af en toe.
-
Afwerking:
-
Serveer de gehaktballen met de saus. Geef er een salade of prinsessenbonen, en gekookte aardappelen of frietjes bij.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Wijn Hardys `Stamp of Australia' Shiraz- Cabernet - Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de gehaktballen oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de uien in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een brede pan en bak de gehaktballen aan alle kanten goudbruin op een matig vuur. Haal ze uit de pan.
-
Doe de stukken ui in de pan en bak glazig.
-
Voeg de rozijnen, de Luikse siroop en het bier toe. Roer goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Doe de gehaktballen opnieuw in de pan en laat afgedekt nog 20 min. garen op een zacht vuur. Roer af en toe.
-
Afwerking:
-
Serveer de gehaktballen met de saus. Geef er een salade of prinsessenbonen, en gekookte aardappelen of frietjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Wijn Hardys `Stamp of Australia' Shiraz- Cabernet - Australië