In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Breng een kookpan met 1/2 L water aan de kook. Voeg de suiker toe en laat gedurende 10 min. koken op een matig vuur. Zet de kookpan in koud water. Zo koelt de suikersiroop snel af.
Mix de basilicum met het citroensap en meng onder de suikersiroop. Roer goed en mix nog eens fijn.
Giet het mengsel in een glazen kom of plastic doos en plaats in de diepvriezer. Roer om het uur met een vork in de sorbet tot hij volledig opgestijfd is.
Afwerking:
Dien op in bv. een fluitglas.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Breng een kookpan met 1/2 L water aan de kook. Voeg de suiker toe en laat gedurende 10 min. koken op een matig vuur. Zet de kookpan in koud water. Zo koelt de suikersiroop snel af.
Mix de basilicum met het citroensap en meng onder de suikersiroop. Roer goed en mix nog eens fijn.
Giet het mengsel in een glazen kom of plastic doos en plaats in de diepvriezer. Roer om het uur met een vork in de sorbet tot hij volledig opgestijfd is.